top of page
Zoeken
  • wimwurtz

Het TROPENROOSTER 2019 is actief

Deze zomer knallen we door met Square. We spelen tussen onze eigen vakanties door op de gaafste festivals, evenementen en feestweken. Check hieronder ons Tropenrooster 🙂

Op 13 juli 2019 starten we de zomer met Masterfest in NL3 Wateringen. Het volgende openbare optreden is tijdens de Profronde Westland op 01 augustus. Daar zullen wij spelen tijdens de wielerronde in Wateringen tijdens All Night Live. Feest gegarandeerd.  Op 20 augustus gaan we naar de Feestweek in De Lier om daar de boel op stelten te zetten. Op 29 augustus 2019 staan we bij De 3 Winckels in Naaldwijk tijdens de Feestweek! We sluiten het Tropenrooster af op 7 september tijdens Podium Westland in Naaldwijk bij café de Slimmerick.


Leuk als je naar één (of twee, of drie…) van onze zomeroptredens komt!  Kun je niet? Geen paniek! Na de zomer staan er nog genoeg leuke optredens gepland in Den Haag, Rotterdam en het Westland. En aan het einde van het jaar is er weer een editie van de LIVE MUZIEKQUIZ! Meer hierover vind je in onze agenda.

Goed smeren, lekker blijven drinken en voldoende dansen…Fijne zomer!

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Hozzászólások


bottom of page