top of page
Zoeken
  • wimwurtz

LIVE MUZIEKQUIZ 04 FEBRUARI 2023
Op 04 februari 2023 wordt de VIJFDE editie georganiseerd van de LIVE MUZIEKQUIZ. Die avond bundelen wij de krachten met quizmasters Justin & Arjen om een geweldige popquiz te verzorgen in MIJN Torpedoloods in Hoek van Holland.

Wat is de LIVE MUZIEKQUIZ? De LIVE Muziekquiz is een combinatie van een popquiz en een avond vol live muziek. Deze avond speel je een quiz over muziek waarbij wij tussendoor live optredens verzorgen. Na de quiz is het tijd om te dansen, want dan geven wij nog een spetterend optreden.


Moet ik een echte muziekkenner zijn? Zeker niet! De enige vereiste is dat je een echte muziekliefhebber bent. Je speelt de quiz met een zelf samengesteld team. Dus zorg dat je in ieder geval één Leo Blokhuis in je team hebt :-)


Oké, ik wil meedoen. Waar kan ik me inschrijven? Leuk! Inschrijven kun je via deze website doen.

51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page